1 stk. Hokai græskar fri for skræl og kerner og i grove stykker
olie
2 ds kokosmælk
1 spsk. rød karrypasta
1 fed hvidløg
5 limeblade
1 bouillonterning
1/2 l vand
5 rødløg i grovestykker
2 æbler fri for skræl og kerner
5 gulerødder i grovestykker
5 selleristænger
1 rød chili, skået fri for kerner og top
Fyld
400g svampe skåret i mindre stykker
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
evt. rejer eller forstegt kylling
- Varm olie op i en gryde og kom limeblade og karrypasta i og brænd karryen af i et minuts tid.
- Tilsæt løg, selleri og gulerødder og lad det svitse i ca. 5 minutter.
- Tilsæt æbler og græskar og svits et par minutter mere.
- Tilsæt kokosmælk, vand, chili og bouillonterning og lad det koge en time.
- Fjern limeblade og stavblend det hele.
- Tilsæt fyld og lad det simre i 20 minutter, hvorefter suppen er klar.