3 store rødløg
3 store alm. løg
mornaysovs eller ostesovs
low carb lasangeplader
1 bære fetaost
1 bøffel mosaralla
evt. revet chetter
oile
salt og peber, lidt af hvert
1/2 tsk. fenikelfrø
1 spsk. organo.
1 tsk. herp de provance
- Opvarm olien og svits hakket løg til de er begyndt at blive klarer.
- Tilsæt det frosen spinat og lad det optøge/stege i 5-10 minutter.
- Tilsæt salt, peber, fenikkelfrø, herp de provance og mounaisovs. Lad simre i 20 minutter.
- Kom lasangeplader i bunden af et ovenfastfad og kom halvdelen af spinatten ovenpå.
- Smuldre halvdelen af fetaen og lidt chetter ovenpå.
- Gentag igen med lasagneplader og spinat, feta og tilsidst ost; både mosaralle og chetter.
- Drys med lidt organo.
- Bag lassangen i en forvarm ovn på 180 grader varmluft i 30 minutter.
Find opskriften på low carb lasagneplader her: