mandag den 3. marts 2014

Squash pasta med tomatsauce og ricotta ost*

2 personer.

2 stk. squash
ricotta ost 1 spsk. pr portion
frisk revet parmesanost
2 ds tomat
2 stk. rødløg i små tern
1 fed hvidløg
1 potte frisk basilikum
olie
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. herp de provence
2 spsk. rødvins eddike
2 laubærblade

  1. Varm olie op i en gryde og steg løgene bløde sammen med hvidløg og laubærblade.
  2. Tilsæt eddike, tomat, oregano og herp de provence og lad det simre i 30 minutter.
  3. Vask squashene og flæk dem på langs.
  4. Skær dem i stynde skiver og skær kernen fra. Du bestemmer selv hvilken bredde din pasta skal have. Brug evt en stor kartoffelskræller, mandolinjern eller bare en kniv.
  5. Kog vand med lidt salt i og kom dine squash pasta op i vandet og lad dem koge i ca. 2 minutter:
  6. Fjern hvidløg og laubærbladene fra saucen og tilsæt hakket basilikum.
  7. Hæld vandet fra squashen og kom det op i tomatsaucen og rør rundt.
  8. Anret en portion på en tallerken og kom noget revet parmesan over og en spsk. ricotta ost ved siden af.