2 stk. squash
ricotta ost 1 spsk. pr portion
frisk revet parmesanost
2 ds tomat
2 stk. rødløg i små tern
1 fed hvidløg
1 potte frisk basilikum
olie
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. herp de provence
2 spsk. rødvins eddike
2 laubærblade
- Varm olie op i en gryde og steg løgene bløde sammen med hvidløg og laubærblade.
- Tilsæt eddike, tomat, oregano og herp de provence og lad det simre i 30 minutter.
- Vask squashene og flæk dem på langs.
- Skær dem i stynde skiver og skær kernen fra. Du bestemmer selv hvilken bredde din pasta skal have. Brug evt en stor kartoffelskræller, mandolinjern eller bare en kniv.
- Kog vand med lidt salt i og kom dine squash pasta op i vandet og lad dem koge i ca. 2 minutter:
- Fjern hvidløg og laubærbladene fra saucen og tilsæt hakket basilikum.
- Hæld vandet fra squashen og kom det op i tomatsaucen og rør rundt.
- Anret en portion på en tallerken og kom noget revet parmesan over og en spsk. ricotta ost ved siden af.