1 svinemørbrad afpudset
1/2 l madlavningsfløde
1/2 dl. hvedemel
3 spsk. røget paprika
3 spsk. herp de provence
200 g. bacon i tern
5 løg i tern
2 røde peberfrugter i tern
400 g. champignoner i mindre stykker
2 spsk. tomat puré
2 dl. hvidvin
2 fed hvidløg hele
3 laubærblade
2 spsk. bouillonpulver
1-2 spsk. små syltede kapers
1 stor spsk. dijon sennep
- Skær mørbraden i ca 2 cm skiver og vend dem i mel der er blandet med halvdelen af paprikaen og herp de provence.
- Brun dem af i smør på en varm pande og tag dem derefter tilside på en tallerken.
- Tilsæt bacon, løg, hvidløg og laubærblade og steg det godt igennem til løgene er bløde og baconet let stegt.
- Tilsæt nu hvidvinen og lad det sautere og fordampe i 3-5 minutter.
- Tilsæt champignoner og peberfrugter sammen med puré, bouillonpulver, dijon sennep, kapers og resten af paprikaen og herp de provence. Rør i det en gang i mellem og når champignonerne har smidt det meste af deres væde, tilsættes fløden og røres godt sammen.
- Lad det koge let op og kom kødet i. Lad det småsimre i 30 minutter. Hvis det koger for hårdt vil mørbraden blive tør og sej.