2 dl. hytteost
6 æg
1 tsk. herp de provence
1/2 tsk tørret chili flager
3 spsk. grøn pesto
4 - 6 stk. forkogte kartofler eller forkogte blomkålsstykker
200 g. bacon tern
4 stk. løg
2 spsk. hakket soltørrede tomater i olie
1 bøffel mozzarella
1/2 rulle gedeost
nogle skiver parmaskinke
- Kom bagepapir i en tærteform og rul tærtedejen ud i formen og prik nogle huller i dejen med en gaffel, så dejen hæver jævnt op.
- Bag den i en forvarmet ovn på 180 grader i 20 minutter.
- Steg baconet sprødt i ovnen, i mens dejen bages.
- Skær løgene i mindre skiver og overhæld dem med kogende vand og lad dem trække i 20 minutter til de bliver let bløde
- Rør æggene godt sammen og tilsæt, hytteost, citronpeber, soltørrede tomater, pesto, herp de provence, lidt salt og friskkværnet peber.
- Kom kartoffelskiver ovenpå den bagte tærtedej. Kom bacon og de afdryppede løg ovenpå.
- Skær mozzarella ost og gedeosten i mindre stykker, kom det ovenpå og hæld tilsidst ægge blandingen over.
- Pynt med nogle skiver parmaskinke på toppen.
- Bages i en forvarmet ovn i 35-40 minutter, til parmaskinken er sprød og æggemassen er fast.