2 ds. kokosmælk
4 tsk. karry
3 tsk. orange curry paste (kan købes i en asiatisk grønthandler)
1 æble, revet
250 g champignoner i mindre stykker
3 peberfrugter i mindre tern
1 fed hvidløg, hel
4 løg, finthakket
1 stang citrongras
4 spsk. mango chutney
lidt olie
1 spsk. bouillonpulver
smag til havsalt, friskkværnet peber og tørret chiliflager
- Skær kylligebrystet i mindre tern og steg det på en pande med olie til det lige er gennemstegt, hvorefter det hældes i en skål.
- Kom olie på panden og brænd karry og karry paste af i olie og tilsæt løg, hvidløg og lad det sautere i 5 minutter.
- Tilsæt kokosmælk, æble, citrongæs, mango chutney, bouillonpulver og lad retten koge lidt ind og bliver lidt tyk ved ca 30 minutter.
- Tilsæt champignoner og peberfrugt og lad det koge med i 10-15 minutter.
- Tilsæt tilsidst det tilberedte kylling og smag til med salt, peber og chili. Sluk for varmen og lad det trække varmen et par minutter inden retten serveres.
Serveres evt. med ris til.