onsdag den 22. januar 2014

Tærte med tomat, oliven og pinjekerner

tærtebund
250 g. solmodne cherrytomater
oliven, udstenet og i mindre stykker
1 dl. pinjekerner
100 g. smuldret feta
100 g revet cheddar
7 æg
1 tsk. citronpeber
  1. Kom tærtebunden i en smurt tærteform og prik nogle huller med en gaffel og bag den i 15-20 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader.
  2. Rist pinjekerner på en tør varm pande til de bliver gyldne i farven. PAS PÅ de ikke brænder på.
  3. Kom cheddarost i bunden af tærten og kom derefter smuldret feta, oliven, pinjekerner og halveret cherytomater i.
  4. Pisk æggene med citronpeber og hæld det over tærten.
  5. Bag tærten i en forvarmet ovn ved 200 grader 30-40 minutter til æggemassen er fast i midten.