1 pk. ladyfingers
6 æg
150 g. sukker
1 vaniliestang
750 g. mascarponecreme (flødeost)
4 dl. stærk kaffe
1 dl. amaretto (mandellikør)
Kakoapulver
- Lav en god stærk kaffe. Lad den køle af og bland den med amarettoen.
- Del æggene og stil hviderne til side.
- Rør blommerne med sukker og vaniliekorn til en luftig æggesnaps. Der skal piskes meget længe. Rør mascarponecreme i.
- Pisk hviderne til skum og vend det forsigtigt i massen.
- Dyp ladyfingers i kaffeblandingen og lad dem dryppe af inden de kommes i et fad med høje kanter. Hele bunden skal dækkes, så passer de ikke, skal de brækkes i mindre stykker så bunden er dækket.
- Kom et lag creme ovenpå, hvorefter et lag ladyfingers kommes ovenpå og slut af med creme igen.
- Kom tiramisuen på køl natten over eller mindst 5-6 timer.
- Inden servering drysses rå kakaopulver over tiramisuen med en si.