onsdag den 17. april 2013

Tærte med Rejer og Tomat

tærtebund, hjemmelavet, fra rulle eller fra maizena
200g rejer, der er let presset for vand
8 æg
100 g. solmodne cherrytomater
1/2 squash i små tern
200 g. pikant flødeost
100 g revet cheddar ost
1/ tsk. chili
1 tsk. herp de provence
1/2 tsk. salt
1 tsk. citron peber
evt. 50 g. feta
lidt hakket soltørrede tomater


  1. Smør en tærteform og rul tærtedejen ud i formen, prik huller i dejen så den ikke bobler op når den bages. Forbag den i en forvarmet ovn i 15 minutter på 180 grader.
  2. Pisk æg, med salt, chili, herp de provence og flødeost.
  3. Kom revet cheddar, rejer, squash op i æggemassen.
  4. Hæld æggemassen over tærtebunden og kom til sidst skiver af cherry tomater på toppen der presses let ned i tærte massen.
  5. Bag tærten i ca. 45 minutter i en forvarmet ovn på 180 grader. Er tærten ved at blive for brun inden æggemassen er fast, så kom staniol over tærten til den er bagt færdig.