150 g. kylling
100 g bacon
10-15 champignoner
5 æg
150 revet cheddar
1 tsk. citronpeber
en knivspids revet muskatnød
1/2 glas champignon, artiskok eller rød pesto
- Skær kylingen ud i mindre stykker og krydre dem med citronpeber og steg dem på en pande til de lige præcist er gennemstegt (hvis du steger dem for meget vil de blive tørre)
- Steg bacon til det er sprødt og lad det dryppe af på noget køkkenrulle bagefter.
- Rul tærtebunden ud i et smurt tærteform og prik nogle huller i bunden. Bag den i en forvarmet ovn ved 180 grader i 15-20 minutter.
- Vask champignonerne og skær dem i skiver.
- Kom halvdelen af cheddar i bunden, derefter kylling, bacon og til sidst champignoner.
- Pisk æggene sammen med citronpeber og pesto, og hæld det over tærten.
- Kom nu resten af cheddarosten over og bag tærten i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-40 minutter til tærten er fast i midten.