mandag den 11. marts 2013

Salat med syltet artiskok*

2 stk. hjertesalat
majs fra 2 majskolber
1 rød peber
1/2-1 glas artiskokker
100 g. saltet mandler, grofthakket
1 bundt køvel

Dressing:
2 spsk. peberrod
2 spsk. honning
skal fra 1 citron
1 dl. yoghurt
3 spsk. olie
havsalt
friskkværnet peber
smag til med revet muskatnød

  1. Kog majskolberne og lad dem køle af inden du skærer majsene fri.
  2. Skær salaten i passende stykker og skyld det, hvorefter det blandes med peberfrugten der er skåret i grove tern, majs og grofthakket køvel. 
  3. Anret salaten og kom små stykker artiskokker i.
  4. Rør dressingen sammen og dryp den over salaten og drys nogle hakket saltet mandler over.
Find opskriften på saltet mandler her: