3 spsk. frisk hakket timian
400-500 g. pastinakker
400g-500. gulerødder
1 rødbede
7 æg
250g. frisk spinatblade skyllet rigtig godt
100g . smuldret feta
200 g. friskost med urter eller rød pesto
2 tsk. bouillon pulver
1 tsk. herp de provence
lidt havsalt og friskkværnet peber
evt. 100 g. parmaskinke
- Skræl grøntsagerne og riv dem groft og pres væsken fra.
- Pisk æg sammne med salt, peber, herp de provence og timian og vend dem med rodfrugterne og mel.
- Fordel rodfrugtemassen på en bradepande med bagepapir, så det ca. er 1/2-1 cm tyk og bag det i en forvarmet ovn i 15-20 minutter på 200 grader.
- Blancher spinat i et par minutter hvorefter det presses for væske og hakkes groft og blandes med feta og friskost (og hakket parmaskinke)
- Læg spinatmassen på en stribe på rodfrugteomeletten og rul den sammen og bag den yderlig i 10-15 minutter ved 180 grader.
Server rullen i skiver.