1 aubergine
1 squash
2 rødpeber
2 gulpeber
2 store løg
500g. solmodne friske cherry/blomme tomater
1 bundt frisk bredbladet persille, groft hakket
olie til at stege i
2-3 tsk. tørret timian eller rosmarin
2 dl. rødvin
1 tsk. citronpeber
2-3 laubærblade
2 tsk. herp de provence
1 hakket chile, fjern evt. kerner hvis du ikke vil have den for stærk.
2-4 fed hvidløg, fintkakket
smag evt. til boullionpulver 1-3 spsk.
smag til med havsalt
- Skær alle grøntsagerne i mindre tern og halver tomaterne.
- Varm olien i en stor pande og tilsæt løg, chili og hvidløg og lad det sautere.
- Kom aubergine og squash i og lad dem sautere med i ca. 15 minutter, så de bliver let gylden.
- Tilsæt de sidste grøntsager, timian, laubærblade, rødvin, citronpeber og lad det simre i ca 1 time og rør i det en gang imellem.
- 15 min inden maden er klar tilsættes persillen og lad det simre med inden retten skal serveres. Smag også til med boullionpulver, hvis du vil have lidt mere smag i retten.
Server med brød, kød eller bare som den er.