2 rødløg, meget finthakket
2 røde peberfrugt, meget finthakket
800 g. champignoner
1/2 squash, meget finthakket i tern
100 g. revet cheddarost
1 tsk. herp de provence
200 g. bacon
evt. 100 g. revet cheddarost til at pynte med på toppen
- Steg bacon sprødt på en pande og kom dem derefter i en skål.
- Steg løg, peberfrugter, squasg i baconfedet. Det skal stege til grøntsagerne har smidt så meget væske som muligt. Kom grøntsagerne op til baconet og rør det sammen med frisk osten og cheddar og smag til med herp de provence og friskkværnet peber.
- Fjern stilken fra champignonerne og udhul den let, men pas på de ikke flækker. Fyld dem med grøntsagsfyldet. Pynt evt. af med lidt cheddarost på toppen.
- Kom champignoner i et fad, og kom dem i ovnen 15-20 minutter ved 200 grader.
Serveres lune