Laksecreme
1 dl. creme fraiche 38%
2 dl. græsk yoghurt 10%
1 potte dild, finthakket
200 g. røget laks finthakket
100 g. stenbiderrogn
1 stk. lille rødløg, meget finthakket
friskkværnet peber
1 tsk. tørret eller frisk estragon
- Rør creme fraiche og græsk yoghurt sammen og krydre med dild, peber og estragon og bland det godt sammen.
- Bland laks i, derefter løg og rør til sidst stenbiderrogn i.
300 g. salat efter eget valg (frisk spinat, feltsalat, romansalat, bland gerne flere slags)
6 spsk. majs
2 spsk. små kapers.
olivenolie
2 avocadoer
- Skyld salaten og riv den i passende stykker og anret på en tallerken.
- Kom majs og kapers over salatbladene og dryp med olie.
- Kom 5-7 spsk. laksecreme klatter på salaten, hvorefter der pyntes med avocado.
Resten af laksecremen kan bruges til at komme på brød eller som dip til friske grøntsager.