Marinade
1 spsk. Sennep
3 spsk. ribsgelé
2 spsk. friskrevet ingefær
1/2 dl. soya
1/2 dl. sødsoya
1/2 tsk. cayennepeber
1 tsk. herp de provence
1 tsk. tørret timian
smag til med salt og friskkværnet peber
- Bland det hele godt sammen og smag til med salt og peber. Denne marinade er god, hvis man pensler kødet flere gange.
1200 kg. revelsben
2 laubærblade
5 hvide peberkorn
2 nelliker
1 tsk. salt
2 stk. løg
Kom evt. persillerødder, gulerødder og andet godt i, hvis du vil koge suppe på vandet.
- Forkog revelsbenene i letsaltet vand med løg, laubærblade, peberkorn og nelliker i ca. 90 minutter.
- Skum suppen undervejs.
- Tag revelsbenene op og lad dem køle af.
- Smør dem med marinade og steg dem i en forvarmet ovn på 220 grader i 10 minutter, hvorefter de vendes og smøres med endnu et lag marinade og steges færdigt i 10 minutter.
Det kan fint bruges på grill, og kan fint koges dagen før de skal bruges.