1 citron
1 rød chili
1 bundt forårsløg
10 friske salvieblade, groft hakket
3 spsk. friskhakket timian
1 tsk. citronpeber
1 tsk. herp de provence
1 tsk. tørret estragon
1 dl. vermouth eller hvidvin
1 stegepose
- Riv citronskal, pres citronsaften og kom det i en skål. Kom peber, hakket forårsløg, grofthakket chili og alle de friske og tørrede krydderurter i.
- Skyl kyllinglårne og lav et par snit i lårene, så marinaden kan trænge ind i dem.
- Kom kyllingen op i marinaden og masser lårene med marinaden og lad dem trække et par timer på køl (det hele kan også fint trække i stegeposen).
- Kom det hele i en stegepose, klip et lille hul i den ene ende a stegeposen, og kom det i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30-40 minutter.
Dette kan gøres med alt kyllingkød, men jeg bruger lår, da de bliver mere møre og er billigere, samt der kommer lidt kraft fra benet med også.