8 store portobellosvampe
2 stk. rødløg, finthakket
1 stk. squash, i små tern
3 store tomater, i mindre stykker
2 spsk. salsa
1 tsk. herp de provence
2 tsk. oregano
olie til stegning
200 g revet cheddar ost.
1/2 bk. bredbladet persille, hakket
- Vask og fjern stilken fra svampene udhul dem lidt, men pas på de ikke går i stykker.
- Varm olien op i en pande og svits løg og squash i 5 minutter, men pas på løgene ikke bliver brune. Kom tomater, salsa, herp de provence og oregano i panden og lad det sautere i 10-15 minutter.
- Hæld massen op i en skål og bland ost og persille i og rør det hele godt rundt.
- Fyld svampene med grønsagsmassen og kom dem på en bageplade med bagepapir.
- Bages i en forvarmet ovn på 200 grader i 20-25 minutter.