200g sukker
3 æg
225 g. mel
2 tsk. vaniljesukker
50 g. hasselnødder, hakket
300 g. rabarber
100 g. rapsolie
1-2 spsk. mørk rom
1 tak. natron
1 tsk. bagepulver
100 g. hvid chokolade, groft hakket
- Forvarm ovnen på 180 grader.
- Skær rabarberne i små stykker, bland dem med lidt af sukkeret og stil dem til en side, imens du laver dejen.
- Pisk sukker, olie og æg sammen, hvorefter du sigter mel, vaniljesukker, bagepulver og natron i og rør det hele godt sammen.
- Hak nødder og chokoladen og vend det i rababerne.
- Kom så rabarber, nødder og chokoladeblandingen i dejen, men ikke det saft som rabarberne har givet fra sig; dette kasseres.
- Kom dejen i silikone muffinsforme.
- Bag dem i ovnen i ca 30-35 minutter, til der ikke kommer dej med op på en kød nål, når den stikkes i.