1 spsk. herp de provence
2 store rødløg i tern
500 g. solmodne cherrytomater i kvarte
1/2 squash
2 stk. røde peberfrugter i tern
1/2 bundt bredbladet persille
2 ds. bønner efter eget valg (f.eks. butter beans, kidney beans)
friskkværnet peber
1 stk. rød chili, finthakket uden kerner
1 tsk. paprika
1 tsk. citronpeber
1/2 glas rød pesto
- Steg baconen, så den næsten er sprød og tilsæt herp de provence, squash, og rødløg og lad det simre med i 10 minutter.
- Tilsæt så peberfrugterne, chili, paprika, citronpeber og tomater og lad det simre til tomaterne er splattet ud, ca. 10 minutter.
- Åben dåserne med bønner og skyld dem i koldt vand, tilsæt dem til retten og smag til med peber. Lad bønnerne simre med et par minutter til de er varme og kom den bredbladet persille og pesto i, og retten er klar.
Server den med brød eller salat.