4 dl. grahamsmel
6 dl. hvedemel
4 æg
100 g olie
4 1/2 dl. skummetmælk
3 tsk bagepulver
1 tsk. havsalt, hvilket undlades hvis man bruger bacon
Fyld:
200 g stegt bacontern, skinkestrimler, pølsetern, salamitern eller
200 g grøntsager som peberfrugter, løg champignoner i tern
4 dl. revet eller smuldret ost; chellet, feta, gauda, parmasan etc.
8 spsk. pesto eller krydderurter, salvie, purløg, basilikum, oregano, timian etc. Tørret kan også fint bruges.
2 d. hakket soltørret tomater eller oliven
evt. lidt tørret chili
- Bland begge slags mel, salt og bagepulver sammen og tilsæt så mælk, æg og olie, og rør det hele godt sammen.
- Kom fyld i og rør igen.
- Smør nogle muffinsforme af silikone med lidt olie.
- Kom dejen i formene og bag dem i en forvarmet ovn på 200 grader i midten af ovnen i ca. 20 minutter. Stik en kødnål i muffinen for at se om den er nok, kommer der dej med op på kødnålen, så skal den have lidt mere.
Tips:
Jeg deler gerne portionen inden fyldet skal i, for at komme forskelligt slags fyld i dejen, og på denne måde, have lidt forskelligt at vælge imellem.
Super til frokost, madpakken, børnefødselsdag, eller til lige at have i fryseren.
Super til frokost, madpakken, børnefødselsdag, eller til lige at have i fryseren.