360 g. hvedemel
2 spsk. sukker
en knsp. salt
150 g. rapsolie
20 g. gær
1 1/2 dl. kærnemælk
1 æg + æg til at pensle med
200 g. marcipan
evt. nutella
hakket mandler til pynt
- Bland mel, sukker og salt og rør olie i dejen.
- Udrør gær i kærnemælken, hvorefter ægget piskes i.
- Bland kærnemælkeblandingen med melet og rør det godt sammen. Ælt dejen på bordet evt. med lidt ekstra mel. Dejen skal være smidig og glat.
- Del dejen i to runde kugler, og pak dem hver især ind i husholdningsfilm, og kom det på køl i en time.
- Rul dejen ud i to cirkler, og del dem i hver 12 lagkagestykker.
- Kom lidt nutella og marcipan i hver stykke, i den bredde ende, og rul dem fra den bredde ende ned mod den tynde spids.
- Kom hornene på bageplader med bagepapir, 12 stk. på hver bagelade. Pensle hornene med et sammenpisket æg og drys med hakket mandler. Bages i en forvarmet ovn på 200 grader i 15-20 minutter.