500 g. oksefars
50 g. mørk chokolade 70%
3 laubærblade
2 ds. hakketomater
1 ds. tomatpure
2 dl. rødvin ikke for kræftig
4 rødlæg, finthakket
3-4 røde snackpeber i skiver
200 g. butterbeans, som har lagt i blød natten over, og derefter kogt efter posens anvisning
1 bouillon
1 rød frisk chili, finthakket
olie
- Varm olien op i en stor gryde, hvorefter løgene svitses klare inden farsen tilsættes og steges brunt.
- Tilsæt, tomatpure, ds. tomat, laubærblade, bouillon og rør det hele godt sammen.
- Tilsæt så rødvin, snackpeber og chokoladen, og lad det hele simre i 30 minutter.
- Tilsæt så de forkogte butterbeans og lad dem koge med i 10 minutter inden retten skal serveres.
- Smag til med havsalt og peber.
Serveres med brød, nachos og salat, sammen med guacamole og græsk yoghurt.