onsdag den 4. april 2012

Thai suppe med omelet og kødboller

2 personer

Omelet:
2 æg
1 spsk. fisksause
1/2 dl olie

Kødboller:
100 g. svinekød
1 tsk. fisksause
1 tsk. peber

Suppe:
100 g. kinakål
1 liter boulion
1 spsk. fsk souse
1 tsk. sukker
2 spsk. spya sovs
2 spsk sød soya
5 bladselleri, skåret i mindre stykker
3 forårsløg, skåret i ringe
frisk koriander finthakket

  1. Pisk æg og fisksause godt sammen til en æggemasse.
  2. Varm alt olien op i en pande og kom æggemassen i panden og lad den stege i olien i ca. 2 minutter inden den vendes og steges 2 minutter på den anden side. Når omeletten er stegt tages den af panden og køles af, hvorefter den rulles og skåres i tynde strimler.
  3. Bland farsen med fisksause og peber og form dem som små kødboller.
  4. Varm boulionen op og kom kødbollerne i og lad dem koge i suppen i ca. 5 minutter.
  5. Tilsæt så kinakål, fisksause, soya, sukker, sød soya og kog vidre i 2 minutter.
  6. Sluk for varmen og tilsæt forårsløg og koriander