1 tsk. salt
1 spsk. eddike
1/2 bundt dild
Salat:
romansalat, i skiver
1 bundt asparges, i mindre stykker
1 bundt forårsløg, i tynde ringe
250 g. solmodne cherry tomater eller langtidsbagte cherrytomater, halveret
50 g. tang (købes ved fiskehandleren)
Dressing:
2 dl. græskyoghurt
citronsaft fra en halv - og skal fra en hel citron
1 spsk. citronpebber
1 bundt frisk dild, finthakket
1 stk. skalotteløg, fint hakket
1 tsk. dijon sennep
1 tsk. sød soya eller 1 tsk. honning
Tilberedning af hummerhalerne:
- Rens hummerhalerne ved at klippe rygskallen helt op og fjern tarmen.
- Kog hummerhalerne i let saltet vand med dild og eddike. Så snart hummerhalerne flyder til overfladen er de færdig. Kom de kogte hummerhaler en en skål med kold vand til de skal bruges.
- Pil hummerhalen ud skallen og de er klar til brug.
Tilberedning af dressingen:
- Bland alle ingredienserne godt sammen.
Tilberedning af salaten:
Fordel salaten på et stor fad, tallerken eller skål, hvorefter hummerhalerne blandes i. Server dressingen ved siden af.