3 firkanter ægnudler, som er let knust
500 g. oksefars eller kød i tern
1 spsk. grøn karry
1 spsk. fisksauce
3 spsk. østerssauce
4 spsk. soya
5 cm revet ingefær
saft fra et stk. lime
1 spsk. sukker
2 stk. røde snackpeber skåret i ringe
4 bladselleri, som er skåret på langs og derefter i små strimler
1 stl. rødløg i større tern
1/2 - 1 stk. rød chili i tynde skiver med kerner
250 g. brune svampe, skåret i kvarte
1 bundt forårsløg
- Kog noget vand og hæld det over de knuste ægnudler, hvorefter de skal trække i 3-5 minutter til de er aldente. Si herefter vandet fra.
- Varm lidt olie op hvor det grøn karry pasta smelter i, inden kødet brunes. Kom derefter løg, chili og forårsløg i og rør i et par minutter.
- Tilsæt så soya, fisksauce, sukker, østerssauce, revet ingefær og svampene og rør et par minutter.
- Tilsæt så peber og selleri og sautere i 2-3 minutter, inden de forkogte nudler tilsættes. Lad det hele simre sammen i 3 minutter inden retten serveres.