Salat:
200 g. ægnudler
1 bund forårsløg, fint haket
3 stk. røde peber fint snittet
1/2 stk. fenikel, fint snittet
3 stænger selleri
frisk hakket koriander
Hakket jordnødder.
Dressing:
5 stk. fint hakket limeblade
saft fra 1/2 citron
2 spsk. revet ingefær
3 spsk olie
1/2 hakket chili
3 spsk. soyasauce
1 spsk. brun farin
1/2 stødt stjerneanis
- Knus og kog nudlerne som anvist på pakken og skyl dem derefter i kold vand.
- Bland nudlerne med grønsagerne.
- Rør dressingen sammen og lad den trække et par timer. Si den inden den hældes over nudelesalaten.
- Rist nødderne og kom det over salaten
Kom evt. dressingen hen over nudlerne inden grønsagerne tilsættes, for at give nudlerne en mere intens smag. Server evt. med kylling spyd.