tirsdag den 13. marts 2012

Nudelsalat med fenikel

ca. 4 personer.

Salat:
200 g. ægnudler
1 bund forårsløg, fint haket
3 stk. røde peber fint snittet
1/2 stk. fenikel, fint snittet
3 stænger selleri
frisk hakket koriander
Hakket jordnødder.

Dressing:
5 stk. fint hakket limeblade
saft fra 1/2 citron
2 spsk. revet ingefær
3 spsk olie
1/2  hakket chili
3 spsk. soyasauce
1 spsk. brun farin
1/2 stødt stjerneanis

  1. Knus og kog nudlerne som anvist på pakken og skyl dem derefter i kold vand.
  2. Bland nudlerne med grønsagerne.
  3. Rør dressingen sammen og lad den trække et par timer. Si den inden den hældes over nudelesalaten.
  4. Rist nødderne og kom det over salaten
Kom evt. dressingen hen over nudlerne inden grønsagerne tilsættes, for at give nudlerne en mere intens smag. Server evt. med kylling spyd.