Til suppe fond:
1 hel hylling
2 rødløg
5 gulerødder
2 laubærblade
5 hele sorte peberkorn
Fyld til suppen
olie
2 spsk. karry
2 spsk. rød karry pasta
2 rødløg finthakket
5 bladselleri , fint hakket
5 snack peber, skåret i ringe
3 spsk. sød soya
1 spsk. fisksauce
1 ds. kokosmælk (ikke light, da den kun er tyndet op med vand)
6 limeblade
3 spsk. østersauce
1 - 2 boulionterninger
- Kog kylling med grønsager og krydderier i ca. 45 minutter. Det skal mere simre, end det skal koge, da kødet bliver tørt, hvis det koger for hårdt.
- Tag kyllingen op og lad den køle af, hvorefter kødet pilles og gemmes til suppen.
- Tag grønsager, laubærblade og peberkorn op og kassere. Husk at vandet skal gemmes til at lave suppe af.
- Varm olien op i en gryde, hvor karry og rød karry pasta brunes af, i inden løg og bladselleri tilsættes. Rør rundt i 3 minutter.
- Tilsæt så det vand kyllingen har kogt i, hvorefter limeblade, soyasauce, fiskesauce, østerssauce, kokosmælk og boullion tilsættes, lad simre i 20 minutter.
- Kom den plukket kylling og snack peber i suppen lad smire i 10 minutter, hvorefter suppen er klar til servering.
Servers med brød.