500 g. frisk båndpasta
500g. kylling bryst skåret i tern
1/2 l kaffefløde
2 stk. rødløg, fint hakket
80 g. tomatpure
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. tørret basilikum
1 spsk. herp de provence
2 spsk. citronpeber
2 stk. porre skåret i tern
250 g. champignoner skåret i kvarte
3 spsk. soltørret tomater skåret i mindre tern
10 friske salvieblade
olie til at stege i
frisk revet parmesan
- Varm olien op og steg derefter kyllingen der er vendt i halvdelen af citronpeberet i 2 minutter, så kyllingen bliver let tilberedt på alle stegefladerne.
- Kom så løg i og lad sautere i ca. 2 minutter.
- Tilsæt porre, champignoner, oregano, citronpeber, basilikum, herp de provence og salvieblade og sautere i ca. 5 minutter, hvorefter fløde og pure tilsættes.
- Rør det hele godt så fløden og pureen bliver rørt godt sammen.
- Lad simre i 4 minutter. Tilsæt så de friske forkogte pasta og bland det hele godt sammen.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger.