4 spsk. rapsolie
6 tsk. karry
2 spsk. fiskesauce
3 spsk. soya
6 cm. revet ingefær
2 spsk. østersauce
1 stk. grøn chili hakket
1 stk. rød chili hakket
2 stk. stænger citrongræs finthakket
4 stk. limeblade finthakket
4 stk. forårsløg i strimler
1 stk. rød peber
1 stk. gul peber
200g. champignoner i kvarte
2 stk. ægnudler, som knuses og lægges i varm vand til de er al-dente.
500g. rejer, kylling eller oksekød
400g. bok choy
300g. kinesisk broccoli
1 stort bund frisk koriander, hakket.
frisk lime til servering.
- Varm olien op og kom halvdelen af karryen i og brænd af. Kom derefter kødet i og brun det af, hvorefter det tages op.
- Tilsæt lidt mere olie, hvis nødvendigt, og kom den halvdel af karryen i og brænd af, tilsæt chili, limeblade, ingefær, citrongræs, fiskesauce, østersauce, soya, og rør i ca. et minut.
- Kom forårsløgene i, lad simre et minut, hvorefter champignoner tilsættes og lad dem dampe af med lidt af deres væske. Kom så perberfrugterne i, og lad simre endnu to minutter. Tilsæt så ægnudlerne i og bland det hele godt sammen.
- Til sidst tilsættes bok choy og kinesisk broccoli, og her skal det hele vendes jævling mens bok choy og kinesisk broccoli falder sammen. Tilsæt til sidst rejer og koriander og server straks.