Tomatsauce:
2 ds. hakkede tomater
1 dl. vermouth
3 rødløg, finthakket
2 stk. laubærblade
En håndfuld hakket bredbladet persille
1 tsk. citronpeber
1 tsk. herp de provence
Revet citronskal fra en citron
4 spsk. olie til at stege i
1 tsk. vineddike
5 salvieblade
2 tsk. oregano
- Svits løg i olie med herp de provence og lad dem blive blanke, tilsæt så vermouth og rør i et par minutter til alkohollen fordamper, derefter tilsættes alle de andre ingredienser og lad simre i ca. 30-40 minutter.
500 g. store pasta skaller
1 tsk. timian
1 tsk. timian
1 pose frisk spinat
1 stk. squash, i små tern
Citronpeber
Citronskal fra 1 stk. citron
4 stk. løg
200 g. hytteost
220g ricottaost
Frisk parmasan
1 stk. bøffel mozzarella
2 tsk. tørret oregano
Frisk basilikum, hakket
Salvie
- Kog pastaen til den er al-dente.
- Svits løg i olie og kom squash og krydderier i og lad det svitse til squashen taber væske. Kom spinaten i og når spinaten er faldet sammen, er det færdig. Tag alt fyldet af panden og hak det med en kniv, hvorefter det røres sammen med ricotta- og hytteosten.
- Fyld pastaen med fyldet og kom det i et ildfast fad med en smule vand i bunden. Hæld tilsidst tomatsaucen over og så osten.
- Bages i ovnen i ca. 35-40 minutter på 200 grader.
- Serveres med frisk revet parmasan.