250 g. olie
250 g. rørsukker
125 g. marcipan
2 æg
2 æggeblommer
190 g. mandler blended til mandelmel
50 g. hvedemel
3-4 finthakket æbler uden skrald
Lidt groft hakket mandler til at komme i bunden
Kom muffenforme af papir i muffenforme af silikone (silekoneformen holde formen).
- Kom marcipan og rørsukker i en skål og rør det godt sammen.
- Tilsæt så olie, æg og æggeblommer og rør forsigtigt til en jævn masse.
- Tilsæt forsigtigt mandelmelet og rør til sidst mel i.
- Kom hakket mandler i muffenformene og derefter dejen. Kom lidt æblestykker i hver form med dej. Prik æblerne ned i dejen så de ikke alle ligger på overfladen
- Bages i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 20-25 minutter.
- Køl kagerne af i formene inden servering.
Prøv evt. med andet frugt end æbler.