10 cm revet ingefær
1-2 stk. røde chili, hakket
2 dl. kokosmel
1 ds. kokosmælk (ikke light da de kun er fortyndet med vand)
2 ds. flåede tomater
4 stk. limeblade
2 stk. røde peberfrugter, groft hakket
2 dl. vand
1 stk. boullionterning
1 stk. lime, både skal og saft
1 spsk. citronpeber
1 tsk. spidskommen
2 spsk. soya
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. olie
friskt hakket koriander
- Varm olien op og sauter løg og peberfrugter, hvorefter ingefær, chili, lime skal og saft og limeblade tilsættes.
- Tilsæt kokosmel og rør rundt i 2 minutter inden kokosmælk, tomater, soya, fiskesauce, citronpeber, spidskommen og vand tilsættes. Pas på ikke at ødelægge tomaterne før det hele har kogt 30 minutter, da de så bliver bitre. Lad det hele simre i ca. 30 minutter.
- Tag limebladene op og stagblend det hele og server med frisk koriander og brød.