onsdag den 11. januar 2012

Æblemuffins*

10 stk.

1 spsk. kardemomme
1/2 dl. rapsolie
3/4 dl. yoghurt
140 g. rørsukker
75 g brun farin
50 g. hakket hasselnødder
140 g. hvedemel
1/2 spsk. kanel
2 tsk. bagepulver
2 æg
300-400 g. æbler i små tern uden skrald
  1. Rør raps olie, yoghurt, sukker og farin godt sammen og tilsæt nødderne og rør æggene i.
  2. Sigt mel, bagepulver, kanel og kardemomme i.
  3. Tilsæt æblerne og rør det hele sammen med en grydeske.
  4. Kom dejen i oliesmurte muffenforme som er drysset med sukker i bunden.
  5. Bag dem på 180 grader i en forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter.
  6. Lad kagerne hvile lidt inden de køles af på en bagerist.