1 spsk. rød karrypasta med top
250 g. champignoner i skiver
1 stk. broccolihoved i små bukketter
3 stk. gulerødder i små tynde skiver
5 stk. limeblade
1 stk. citrongræs finthakket
1 pk. glasnudler
1 stk. boullionterning
3 spsk. soya
1 pk. bønnespirer
10 cm frisk ingefær, fint hakket
300-500 g. rejer
7 blade salvie
1 bundt koriander
100 g. jordnødder
frisk lime
lidt hakket ikke saltet jordnødder
evt. 2 spsk. sukker (hvilket undlades hvis man er diabetikker)
- Kom vand, forårsløg, rød karry pasta, boullion, limeblade, salvieblade, citrongræs og soya i en gryde og lad koge i ca. 10 minutter.
- Kom broccoli, champignoner, sukker og gulerødder i gryden og lad det koge i ca. 6-10 minutter.
- Kom rejer, bønnespirer og nudlerne i og kom låg på gryden. Sluk for varmen og lad stå i ca. 3 minutter.
- Rør det hele godt rundt og suppen er klar til at servere.
- Server med lime, koriander og jordnødder, som man selv tilsætter efter behag (limebladene fjernes når man finder dem, da de ikke er til at spise).
Tips: brug evt. dine yndlings grøntsager.