2 l. vand
1 stk. boullionterning
10 cm. revet ingefær
1 spsk. fisksovs
2 spsk. soya
1 tsk. spidskommen
1-2 spsk. grøn karrypasta
en lille pk. sukkerærter
250 g. brune championer
1 stk. lille spidskål
1 stk. fennikel
2 bundt forårsløg i ringe
6 stk. limeblade
evt. nudler
frisk mynte
frisk koriander
lime frugter
2 stk. røde chilier skåret i ringe
- Svits forårsløg i en gryde med spidskommen og revet ingefær.
- Kom vand, boullion, grøn karrypasta, kokosmælk og limeblade i gryden og lad det koge i 40 minutter.
- Hak grønsagerne og kom dem i og lad det simre videre i ca. 10 minutter, grønsagerne skal blive ved med at være sprøde.
- Mas nudlerne i små stykker og kom dem i gryden, sluk for varmen, kom låg på og lad stå på den varmeplade i 3 minutter.
- Serveres med frisk mynte, koriander, chili og lime, så man selv kan kryder den som man ønsker.