tirsdag den 9. august 2011

Peberfrugtsrelish

2 stk. rødløg, i tern
2 stk. rød peberfrugter, i små tern
2 stk. gulepeberfrugter, i små tern
2 stk. orange peberfrugter, i små tern
2 stk. modne tomater, i små tern
45 g. revet ingefær
1/2 rød chili, fint hakket
50 g. tranebær
1 spsk. peberblanding
1/2 dl. rødvinseddike
1/2 dl. æblejuice ikke lavet på koncentrat.
saft fra en limefrugt
100-200 g. rørsukker
Atamon til at skylde glaset i


  1. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det hele simre i 40-50 min. Smag til med extra sukker, ingefær, lime eller peber. Husk at rør jævnligt i gryden så det ikke brænder på.
  2. Hæld relishen på skoldet glas skyllet med atamon og luk med det samme.
Opbevares i køleskabet når glasset først har været åbnet.
Spises til grill, brød, ost, i sandwich/burger, evt. brug et par spsk. i gryderetter til at give det en lille pift.