1 dl. pinjekerner
revet cirtonskal fra 3 citroner
300-400g. smulleret fetaost eller salat tern
4 spsk. tomat pesto
1 bundt krusepersille, fint hakket
2 tsk. citronpeber
en pak fuldkornspagetti
2 spsk. olie til at stege i, (kan fint undværes hvis det er en sliplet pande.)
3 spsk. olie og bouillon terning til at koge sammen med pastaen
- Kog pastaen i vand med olie og bouillon til pastaen er al dente.
- Rist pinjekerne på en tør pande til de bliver gylden/let brune, pas på de ikke brænder på.
- Varm olien op og tilsæt tomater, cirtonskal, persille, peber, pesto og lad simre i 5 minutter. Tilsæt så halvdelen af feta, (smuldere evt. fetaen, da det så hurtigere smelter) . Rør det hele godt sammen og tilsæt tilsidst den forkogte pasta. Bland det hele godt sammen, så alt pastaen bliver smurt ind i de andre ingredienser og smuldere tilsidst det sidste af fetaen over retten.
Serverer med det samme, dryp evt. lidt frisk olivenolie eller kryderolie over retten.