1/2 citron i skiver
Saften fra den anden halvdel af citronen
1/2 dl vermouth eller hvidvin
2 stk. løg
1 tsk. citronpeber
- Krydder laksestykket med citronpeber på begge sider.
- Læg staniol i et ildfastfad, så det går så langt ud over kanterene, at man kan pakke laksen ind i det som en lille pakke.
- I bunden af fadet hældes hvidvinen. Lav derefter en bund af citronskiver og løgstykker og placerer fisken ovenpå. Hæld citronsaft over fisken. Kom evt. lidt frisk krydderurter på fisken.
- Pak staniolen om fisken så det er lukket godt til, og så dampen ikke fiser ud.
- Kom fisken i en forvarmet oven på 200 grader i ca. 15 min.
Husk at nyd duften når du åbner staniolpakken, for det dufter fantastisk...
Serveringsforslag: salat, kartoffelsalat, bulgursalat, bagekartoffel med urtecreme, eller hvad du lige har lyst til.