torsdag den 23. juni 2011

Raw chocolate brownie

ca. 15 personer

1 pk. dadelpastaen 1000g. (kan købes i din lokale grønhandler)
2-3 dl. vand
2 dl. kokosolie
2 dl. groft hakket paranødder
4 dl. rå kakaopulver
1 knivspids himalayasalt
1 dl. gojibær

drys:
1 dl. kokosmel
1 dl. gojibær


  1. Læg dadelpastaen i blød i lidt vand i en times tid
  2. Rør dadlerne sammen med vandet så det bliver lidt tyndere konsistensen.
  3. Rør resten af ingredienserne i dadlepastaen.
  4. Dejen puttes i en form så den er ca 3 cm tyk.
  5. Blænd kokosmel og gojibær og drys det over kagen.
  6. Stil kagen i køleskabet i mindst 2 timer.
  7. Skær kagen i kvadrater og severer.
OBS. kokos olie har en fast konsistens ved 24 grader. Bliver den over 26 grader bliver den flydende og kommer den i køleskabet, bliver det stenhårdt. Så hav dette i mente når du skal server den. Den kan ikke serveres, hvis den kommer direkte fra køleskabet.