Super nem og hurtig nudelret, 12 min og du er klar til at spise....
500g kød i strimler meget gerne marineret. (fx. kylling, andebryst, oksekød eller hvad du har lyst til.)
1 stk. rød peberfrugt
1 stk. grøn peberfrugt
1 stk. gul peberfrugt
3 spsk. raps olie
1 tsk. karry
1 spsk. rød karrypasta (kan købes i større supermarkeder, men er billigere i den lokale asiatiske butik)
3 cm. revet frisk ingefær
1 stk. frisk rød chili
2 stk./ ca.125g, knust ægnudler (de skal knuses så de ikke længer hænger sammen)
1/2 dl. soya (gerne med lavt salt indhold)
1 bundt koriander eller bredbladet persille
evt. en dåsekokosmælk, hvis man ønsker retten mere cremet og knap så stærk. (vælg ikke ligth kokosmælk, da de bare er tyndet op med vand og ofte betaler mere for dette. Tilsæt heller det mindre, hvis du ønsker færre kalorier.)
- Snit peberfrugterne i strimler.
- Varm olien op i en stor pande eller wokgryde og brænd karryen af. Tilsæt ingefær og fint hakket chili med kerner.
- Tilsæt kødet og steg til det er nok, ca. 6 min. Rør jævnligt.
- Kog noget vand og helt over ægnudlerne i en skål og lad trække i 4 min, hvorefter vandet sies fra.
- Når kødet er færdig tilsæt soya og rød karrypasta og rør det hele godt sammen. Hvis sovsen bliver for tyk tilsæt 1/2 dl soya mere eller en ds. kokosmælk.
- Tilsæt peberfrugterne og rør det hele sammen. Efter ca 1-2 min tilsæt de forkogte nudler og korianter og rør så det hele bliver godt blandet.
- Severer... og velbekommen.