6 æg
400g mel
4 spsk vaniljesukker
2 spsk sukker
4 dl. skummemælk
3 dl øl
reven appelsinskal fra 1-2 appelsiner
appelsinsaft fra 1 appelsin
smør til bagning
1. Blend mel, sukker og vaniljesukker med mælk, æg og appelsinsaft i en blender.
2. Tilsæt lidt øl af gangen, pas på det ikke skummer
3. Stilles på køl i mindst en time
4. Varm en pande op til den er jævnt varm. Smelt lidt smør på panden og hæld lidt dej på panden. Drej panden rundt så dejen fordeler sig. Bag pandekagen til den er lysebrun og stiv. Vend den med en paletkniv og bag færdig på den anden side.
5. For at holde på varmen lægges de på en tallerken med stanniol over eller i et ildfastfad ved lav varm i ovnen.
Serveres med marmelade, nutella, sukker eller andet godt.
Kan tåle at komme i fryseren.