1 stk. hel ørred uden hoved ca.2 kg. (kan også bruge laks eller sandart)
2 stk. citroner i skiver (citronerne giver smag og er med til at fisken ikke tørre ud.)
2 dl. Vermounth
2 spsk. grøn karry pasta (kan købes i større supermarkeder eller asiatiske butikker)
2 tsk. tørret timian eller nogle kviste frisk timian
6 cm. frisk ingefær, skåret i små tern
1 stk. rødløg, fint hakket
1 stk. rød chili, fin hakket
- Dæk et stort ildfastfad med staniol i bunden, så det går langt ude over kanterne. Det er meningen at fisken skal pakkes ind i staniol, så den bliver dampet. Staniolet skal gå lidt op af kanterne for ellers løber væsken bare ned under og fisken vil ikke blive dampet.
- Rør karry pastaen ud i vermounthen og hæld det i bundet af fadet, sammen med det hakket chili. Læg citronskiver i bunden, hvorpå fisken lægges. Inde i fisken kryders der med timian, persille, ingefær og løg. Ovenpå fisken kryderes der med ingefær, løg og tilslut lægges der citroner ovenpå fisken.
- Læg nu et stykke staniol ovenpå fisken og luk det til en pakke med det saniol der går fra bunden.
- Sæt fisken i en forvarmet ovn på 180 grader og den skal ca. have 60min.
Severes med bagt kartoffel og urtecrem.